Udstilling-Naturplanteskolen
Fra fattig hovbonde til moderne selvforsynerfamilie i 250 år

På Naturplanteskolen kan du hen over hele sommeren se en udstilling med overskriften “Fra fattig hovbonde til moderne selvforsynerfamilie i 250 år”. Udstillingen er lavet i samarbejde mellem Naturplanteskolen og det lokale Kroppedal Museum.

Den viser udviklingen i landbruget set fra husmandsside og med særligt fokus på selvforsyning og udviklingen i humus-lag og CO2-udslip gennem årene. Udstillingen tager afsæt i udskiftningen i 1788 og slutter med Naturplanteskolen og permakultur. Her er der fokus på nutid og input til hvad fremtiden skal indebære. Den samlede udstilling skal dække et tidsspand på 250 år og rækker således frem til 2038, hvor de sidste 15 år præsenteres i visioner.

Du kan deltage i en konkurrence, hvor du selv kan bidrage med gode visioner.

 

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookies hjælper os med at levere vores services og hjælpe dig rundt på siden. Ved at klikke acceptér, godkender du vores brug af cookies.
Læs mere i vores persondata og cookiepolitik